top of page

" Natalja, Wil jij mee naar Curaçao?"

En wat denk je? Moest ik hier lang over nadenken? Tuurlijk wil ik mee! Lindsay, een oud klas genootje van mij vroeg mij mee. We zijn elkaar blijven volgen op social media en ze vond mijn foto's mooi en wilde graag een bekend gezicht. Maurice (mijn man) ben ik aan het leren filmen. Dit zag zij, dus mocht hij ook mee. Wat een droom! In de zomer in 2022 gingen we een keertje met z'n allen wat drinken. En in januari spraken we alles nog een keer door. Een bruiloft in curaçao, aan het strand, bij het water. Wauw.


Het bruidspaar had voor ons alles geregeld. Zij verbleven met de hele familie in een familiehuis op Villa park Fontijn. Maurice en ik hadden een eigen huisje op het zelfde park. De eerste dagen gingen we het eiland verkennen. We gingen de trouw locatie bezoeken. Wat foto locaties af. Mee naar het gemeentehuis voor een gesprek met de ambtenaar. En zo leerden we de eerste dagen de familie en het bruidspaar al goed kennen. Fijn voor de band samen. De dag zelf begon erg ontspannen. Jeroen kleedde zich bij zijn beste vriend om en Lindsay was met haar moeder, schoonmoeder en beste vriendin. Er was de gehele dag geen haast en stress wat erg fijn is!

Op zo een mooi eiland is het best lastig om te bepalen waar je de trouw shoot gaat doen. Want, er is zoveel moois maar toch ook best wel uit elkaar. Gelukkig was er wel ruime tijd ingepland voor de shoot. Dus op ons lijstje stonden de volgende plekken: Santa Martha Bay View Lookout Point:

Gevolgd door: Playa Santa Cruz

bruiloft Playa Santa Cruz curaçao

Daarna nog wat foto's bij Playa Porto Marie

Bruiloft Porto Marie bruiloft Karakter curaçao

Omdat overdag natuurlijk de zon erg scherp en sterk is besloten we in de avonden met zonsondergang foto's te maken bij hun trouw locatie. Het bruidspaar trouwden bij Karakten curaçao waar het uitzicht en de omgeving echt fantastisch is.

bruiloft Karakter curaçao

bruiloft Karakter curaçao

bruiloft Karakter curaçao

Je zal het altijd zien. Reis je met je hele familie af naar curaçao om te trouwen met mooi weer. Valt er regen tijdens je ceremonie.... Ja echt waar! Het gebeurde echt. Precies vlak voor het einde, bij het teken moment, kwam het met bakken uit de hemel. Wat natuurlijk ook wel hilarisch is want zo iets vergeet je nooit meer!

Met z'n allen onder de palapa om het teken moment af te ronden. Om daarna weer met een zonnetje naar buiten te treden als getrouwd stel.

Vervolgens hadden we een heerlijke borrel met een lekkere taart. En deden we voor het avondeten nog de shoot met zonsondergang en wat familie foto's. Op elke bruiloft probeer ik sfeer, emotie en gevoel vast te leggen. En hier op curaçao met nadrukkelijk de sfeer. Ik wilde in de foto's echt de diversiteit van het eiland laten zien en het vakantie gevoel over brengen. Hopelijk is dat gelukt!


21 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page