top of page

Zwangerschap / Newborn

Gefeliciteerd met jullie zwangerschap!
Er komt een spannende en wellicht wel nieuwe periode voor jullie aan. Een periode die voorbij vliegt en het absoluut waardevol is om professionele foto's van te hebben.

Het is een cliché maar zó waar, de tijd gaat zó snel.

 

Zwangerschap foto's zijn buiten heel leuk om te doen. Maar binnen kan ook zeker. Kijk van te voren even rond wat jouw voorkeur heeft. Want de sfeer en de beelden zijn totaal anders.

Ook heb ik zelf 15 jurken die je gratis kan lenen tijdens de shoot in allerlei kleuren, soorten en maten.


Je baby is echt maar een hele kleine baby voor een hele korte tijd. Hier willen mensen vaak graag foto's van. De beste tijd om hiervan foto's te laten maken is tussen de 2-5 weken. Maar wat ik het aller belangrijkste vindt is dat baby, mama en papa ( en misschien wel broer of zus) helemaal gesetteld zijn en gewend zijn aan deze nieuwe situatie.

Bij het boeken van een shoot ontvang je van mij een brochure met info erin om goed voorbereid te zijn voor de shoot. Het is dan ook belangrijk deze goed door te lezen voor de afspraak.

De foto's die ik maak van de newborn noemen we naturel lifestyle. Dit is op een zo natuurlijk mogelijke manier foto's maken puur zoals jullie zijn.  Het is dan erg fijn als je mij van te voren kan vertellen of jullie genoeg natuurlijk licht in huis hebben.

Liever niet thuis of buiten? Je bent van harte welkom in mijn studio bij mij thuis. Ik heb een studio in Utrecht beschikbaar. 
Hier heb ik ook een poseerkussen voor de baby staan en kunnen er lifestyle foto's gemaakt worden van papa en mama en de baby. 

Kledingadvies:

Zacht en rustig. Stem de kleuren van de kleding op elkaar af met het gezin en het liefste zonder strepen en printjes omdat dit op de foto druk kan ogen. Fijne kleuren zoals natuurtinten: Wit/beige/grijs
 

Zwangerschap EN een Newborn shoot van ongeveer +/- 1 uur per shoot

Op een locatie naar keuze: Thuis of studio

Inclusief ALLE goedgelukte foto's digitaal en nabewerkt in kleur zonder logo. Minimaal 40 foto's.

Gratis gebruik van meer dan 15 zwangerschapsjurken.

Levering van Foto's binnen 3 weken.

Op dezelfde dag nog een preview van de foto's.

Geen onverwachte extra kosten
Inclusief reiskosten binnen de 50km

COMBI

€460

Een shoot van ongeveer 1 uur
Een brochure met informatie ter voorbereiding.
Bij jullie thuis, in de studio of buiten.
Inclusief ALLE goedgelukte foto's digitaal en nabewerkt in kleur zonder logo. Minimaal 40 foto's.
Levering van Foto's binnen 3 weken.

Op dezelfde dag nog een preview van de foto's.
Geen onverwachte extra kosten.
Inclusief reiskosten binnen de 50km

€245

SHOOT

€999

✓ Zwangerschapsshoot 

✓ Newbornshoot 

✓ Sittershoot 

✓ Basis Cakesmashsshoot

Mogelijkheid tot uitbreiding:

- Opa en Oma shoot (+€195)
- Thema Cakesmash (+€60)

Baby's eerste jaar!

289327715_5170355133000651_4999894113787180542_n.jpg

Een blijvende herinnering

Binnenkort voor de derde keer op de foto bij Natalja. Om blijvende herinneringen te maken! Natalja is super lief en leuk met kinderen. Weet hoe ze foto’s maken moet met een gezellige sfeer! Ook als je niet van op de foto gaan houdt zorgt ze voor leuke, mooie spontane foto’s! Ze denkt mee in de situatie en past zich aan waar nodig! Wij zijn enorm trots op het resultaat en hebben meerdere af laten drukken. Aanrander is het zeker! - Tiffany

287615750_7899157776790909_3470499304187022142_n.jpg

Op mijn gemak

Ik heb al Meerdere shoots bij Natalja gedaan en deze foto’s zijn achteraf echt super! Natalja is een leuke spontane meid die veel afweet van haar vak en passie fotograferen. Ik zou zeker bij Natalja je fotoshoot doen! Ik ben nog nooit zo makkelijk op m’n gemak gesteld voor de camera als bij Natalja. Ik raad het zeker aan om hier je shoot te doen!! - Demi

DSCF5395.jpg

Ontspannen

Alles goed en duidelijk afgesproken. Een heel ontspannen en ongedwongen sfeer tijdens de fotoshoot. Geeft aanwijzingen en tips tijdens het maken van de foto's en neemt er de tijd voor.Zelfde avond al een aantal foto's gestuurd als preview - Joline

bottom of page