top of page

Over mij

Mijn naam is Natalja Pauli van Zijp. 30 jaar en woon ik in de prachtige Betuwe vlakbij Geldermalsen.
Ver weg? Nee joh. Ik reis namelijk door heel Nederland voor fotoshoots! Ik fotografeer heel veel omgeving Almere, Hilversum en Amersfoort en kom ook vaak bij Limburg in de buurt.

Ik ben al sinds ik mij kan herinneren bezig met het maken van foto’s.
Door de aanmoediging van mijn partner en familie is deze hobby uitgegroeid tot deze fantastische baan!
Daarnaast werk ik ook nog parttime als leidinggevende op een BSO. Dit omdat ik naast passie voor fotografie het ook enorm leuk vindt om met kinderen bezig te zijn. En de combinatie past perfect bij elkaar.

Ik probeer altijd het moment nogmaals te kunnen beleven als ik de foto bekijk. Echte emotie zien op de foto is voor mij belangrijk. Ik hou niet van geposeerde foto's. Spontaan is echt het leukste! Fotografie is echt ontstaan uit passie en beleef ik dan ook enorm veel plezier aan. Van een fotoshoot probeer ik dan ook echt een leuk uitje te maken in plaats van een verplichting. De fotograaf de baas? Ja en nee. Ik vindt het fijn als jullie een beetje naar mijn adviezen luisteren en mij vertrouwen op wat ik doe. Maar ik vindt het ook heel erg fijn als de sfeer los en onbezorgd is. De kinderen lekker kind laten zijn en dus een beetje gek doen en dollen hoort daar ook bij! 

 

Ik hanteer een lichte en sfeervolle style. Sommige noemen het ook wel pastelachtig. Maar het behouden van natuurlijke kleuren vindt ik wel belangrijk.
 

Ik vind het mooi dat ik mensen blij kan maken met mijn foto’s. We maken de foto’s in gewenste omgeving. Dit kan op een mooie buiten locatie zijn maar ik kan ook aan huis komen.

Daarnaast organiseer ik regelmatig minishoots. Dit zijn korte foto sessies van een half uur op een plek en datum door mij uitgekozen. Deze minishoots publiceer ik veel op social media. Dus volg mij vooral ook op Facebook en Instagram!

Ben je geïnteresseerd in een fotoshoot? Neem dan een kijkje in mijn portfolio of neem vrijblijvend contact met me op!

bottom of page