Over mij

Mijn naam is Natalja van Zijp. 27 jaar en woonachtig vlakbij Gorinchem in de polder.
Ver weg? Geen probleem. Ik reis namelijk door heel Nederland voor fotoshoots! Ik fotografeer heel veel omgeving Almere, Hilversum en Amersfoort en kom ook vaak bij Limburg in de buurt.
Ook heb ik een eigen studio in Hoogblokland.

Ik ben al sinds ik mij kan herinneren bezig met het maken van foto’s.
Door de aanmoediging van mijn partner en familie is deze hobby uitgegroeid tot deze fantastische baan!
Daarnaast werk ik ook nog parttime op een BSO. Nog niet zo lang want ik ben mij sinds kort gaan omscholen. Dit omdat ik naast passie voor fotografie het ook enorm leuk vindt om met kinderen bezig te zijn. En de combinatie past perfect bij elkaar.

Ik probeer altijd het moment nogmaals te kunnen beleven als ik de foto bekijk. Echte emotie zien op de foto is voor mij belangrijk. Ik hou niet van geposeerde foto's. Spontaan is echt het leukste! Fotografie is echt ontstaan uit passie en beleef ik dan ook enorm veel plezier aan. Van een fotoshoot probeer ik dan ook echt een leuk uitje te maken in plaats van een verplichting. De fotograaf de baas? Ja en nee. Ik vindt het fijn als jullie een beetje naar mijn adviezen luisteren en mij vertrouwen op wat ik doe. Maar ik vindt het ook heel erg fijn als de sfeer los en onbezorgd is. De kinderen lekker kind laten zijn en dus een beetje gek doen en dollen hoort daar ook bij! 
 

Ik hanteer een lichte en sfeervolle style. Sommige noemen het ook wel pastelachtig.
Verder sta ik erom bekend dat je bij mij altijd ALLE goede foto's ontvangt. Niet bijbetalen voor extra foto's dus.
 

Ik vind het mooi dat ik mensen blij kan maken met mijn foto’s. We maken de foto’s in gewenste omgeving. Dit kan op een mooie buiten locatie zijn maar ik kan ook aan huis komen of je bent van harte welkom in mijn studio in Hoogblokland.

Daarnaast organiseer ik regelmatig minishoots. Dit zijn korte foto sessies van een half uur op een plek en datum door mij uitgekozen. Deze minishoots publiceer ik veel op social media. Dus volg mij vooral ook op Facebook en Instagram!

Ben je geïnteresseerd in een fotoshoot? Neem dan een kijkje in mijn portfolio of neem vrijblijvend contact met me op!