Over mij

Mijn naam is Natalja van Zijp. 26 jaar en woonachtig vlakbij Gorinchem. Ver weg? Geen probleem. Ik reis namelijk door heel Nederland voor fotoshoots! Ik fotografeer heel veel omgeving Almere en het gooi en kom ook vaak bij Limburg in de buurt.
Ook heb ik een eigen studio in Amersfoort.

Ik ben al sinds ik mij kan herinneren bezig met het maken van foto’s.
Door de aanmoediging van mijn partner en familie is deze hobby uitgegroeid tot deze fantastische baan!
Daarnaast werk ik ook nog parttime in de kinderopvang. Nog niet zo lang want ik ben mij sinds kort gaan omscholen. Dit omdat ik naast passie voor fotografie het ook enorm leuk vindt om met kinderen bezig te zijn. En de combinatie past perfect bij elkaar.

Ik probeer altijd het moment nogmaals te kunnen beleven als ik de foto bekijk. Echte emotie zien op de foto is voor mij belangrijk. Ik hou niet van geposeerde foto's. Spontaan is echt het leukste! Fotografie is echt ontstaan uit passie en beleef ik dan ook enorm veel plezier aan. 
 

Ik hanteer een lichte en sfeervolle style. Sommige noemen het ook wel pastelachtig.
Verder sta ik erom bekend dat je bij mij altijd ALLE foto's ontvangt. Niet bijbetalen voor extra foto's. 
 

Ik vind het mooi dat ik mensen blij kan maken met mijn foto’s. We maken de foto’s in gewenste omgeving. Dit kan op een mooie buiten locatie zijn maar ik kan ook aan huis komen of je bent van harte welkom in mijn studio in Amersfoort.

Ben je geïnteresseerd in een fotoshoot? Neem dan een kijkje in mijn portfolio of neem vrijblijvend contact met me op!