top of page
Polignano a Mare

A Bit About Me

Toen ik tijdens mijn studie het keuzevak fotografie had gekozen wist ik het. Ik vond dit zo leuk. En het verklaarde waarom ik al jaren bezig was met foto's maken. 
Het is begonnen als hobby. Maar toen ik de stap durfde te zetten naar de buiten wereld ben ik in korte tijd enorm gegroeid. 
Inmiddels 5 jaar verder. En fotografeer ik vele bruiloften in Nederland en het buitenland. 

Uit ervaring weet ik dat je dit natuurlijk niet zomaar doet.  Soms is het fijn om even mee te kijken, ervaring op te doen, je vragen te kunnen stellen en te sparren met een ander. Daarom bied ik nu mijn mentorschap bruiloft fotografie aan om een kijkje in mijn keuken te nemen!

IMG_0251_jpg.jpg

Total Experience

Kennismaking en voorgesprek

De bruiloft

Na gesprek

We spreken af via videobellen en gaan kennis maken. Ik ben erg benieuwd. Wie ben je? Wat doe je? Hoelang fotografeer je al? Wat zijn je doelen en dromen? En waar loop je tegenaan. En bovenal: Wat wil je van mij? Wil je leren? Wil je kijken? wil je ervaren? Ik luister graag naar je en bespreek dit met je. Ook spreken wij de bruiloft door waar je mee naartoe zal gaan.

Wij hebben in het voorgesprek afgesproken hoelang je mee gaat naar de bruiloft. Tijdens deze bruiloft laat ik je zien hoe ik het doe en aanpak. Geef ik je tips en tricks. En vooral gaan we uitvoeren wat we hebben besproken. Bijvoorbeeld moeite met het aansturen van de fotoshoot of de groepsfoto's? Dit gaan we aanpakken. Of wil je graag de leiding hebben bij een bepaalde sessie? Of wil je graag gewoon veel vragen stellen. We gaan uitvoeren waar jij tegen aan loopt.

Na de bruiloft plannen we een nieuw video gesprek in. We gaan bespreken hoe je het hebt ervaren. Of ik nog feedback voor jou heb (of jij voor mij) en of ik je nog ergens mee kan helpen. Maar ik hoop vooral dat je met enorm veel meer ervaring en kennis deze sessie kan afronden.

€699,- 

exclusief BTW

Wedding shoot Experience

Loop jij er tegenaan dat je het aansturen van een bruiloft shoot lastig vindt? 
We gaan samen een bruiloft fotoshoot inplannen met een echt stel in trouwkleding. Deze shoot duurt ongeveer 1 uur en spreken we een half uur eerder af om te bespreken waar je tegen aan loopt. Na de shoot blijven we ook nog even samen om te bespreken hoe het ging en wat je knel punten waren en of er nog openstaande vragen zijn. 
Zo hoop ik dat je naar huis gaat met een hele boel nieuwe kennis, ervaring en tips maar natuurlijk ook met nieuwe mooie beelden.

€399,- 

exclusief BTW

Talk Experience

Soms is het fijn om gewoon even met iemand te sparren. Wil je wat advies? Heb je vragen hoe ik het doe? Wil je dat ik mee kijk met jouw website, social media of werk processen? We plannen een meeting in om zo een uur lang even samen te kletsen. Ik denk graag met je mee! We zijn allemaal ergens begonnen.

€199,- 

exclusief BTW

Let's Get
Social

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page