top of page

Bruiloft Eline en Tony

Een bruiloft dicht bij huis! Ik mag naar Tiel om het aankleden van Eline vast te leggen. Ze doet dit in het huis van haar opa en oma. Een intiem moment met moeder erbij die samen Eline helpen aankleden.


Daarna was het tijd voor de First look! En wat zien ze er mooi uit. Ook Tony in een Prachtig groen pak. De kleine man kwam er ook bij en we stappen in de auto in om naar onze fotoshoot locatie te gaan.


De fotoshoot vindt plaats bij het prachtige natuurgebied Kwintelooien in Rhenen. Het is hier prachtig groen en lijkt wel een beetje op het buitenland zo mooi. Vaak ook met een beetje mist of douw of prachtige zon door de bomen.


De kleine man vond het wel mooi geweest tijdens de fotoshoot en was ook al een beetje moe. Dus op naar de trouwlocatie waar het bruidspaar even kan uitrusten en opfrissen. Ik kan mooi wat details vast leggen en de eerste gasten ontmoeten. Ze trouwen op een prachtige locatie in Rhenen. Namelijk bij Residence Rhenen. De bedoeling was om buiten te trouwen bij in de natuur bij de bloeiende rhododendron. Maar helaas was het weer een beetje wisselvallig. Maar gelukkig bied deze trouwlocatie ook een binnen ruimte aan voor de ceremonie. En deze was ook erg sfeervol.


De ceremonie was echt een feestje. De Ambtenaar maakte er zo iets leuks van! Er werd gelachen, gehuild en gegierd en zelfs.... jaja... gedronken! Hij had een fles wijn mee tegen de zenuwen en die moest voor het ja woord helemaal op. Nou geloof me, het was dus GEEN saaie ceremonie! Tony kwam op met het nummer I'm feeling good van michael buble. Eline kwam samen met haar vader en opa op. De kleine man bracht de ringen in een te gekke range rover.


Na de ceremonie was het tijd voor taart en de groepsfoto's. Deze deden we buiten bij de rhodondendrons. En deden we ook nog even een loveshoot met het koppel. Want op zo'n prachtige plek wil je natuurlijk ook mooie trouw foto's.


We gaan over tot het Diner. En dit is dan ook mijn eind punt. Ik maak wat foto's van de setting en iedereen aan tafel. Dan mag ik weer naar huis terwijl zij lekker het diner en feestje voort zetten samen. Wat een liefdevolle en mooie dag!15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page