top of page

Bruiloft Hilde en Vidan

Het was November 2023 dat ik gebeld werd door Hilde. Zij hadden een bruiloft gepland in Kroatie waar de familie van Vidan vandaan komt. Echter was zij al 20 weken zwanger en hadden ze toch besloten in januari 2024 al in Nederland te trouwen in Nijmegen. Of ik beschikbaar was om hun bruiloft te fotograferen. Ik kon dus zo gezegd zo gedaan stond ik op hun mooie dag klaar bij het gemeentehuis van Nijmegen. Een prachtig historisch gebouw.

Het is een korte en intieme bruiloft. Vanwege de zwangerschap van Hilde ook niet een hele dag. De dag bestond uit ceremonie - fotoshoot gevolgd door lekkere lunch en familie foto's en speeches en taart. Samen met de familie sta ik klaar bij het gemeentehuis in Nijmegen om het knappe bruidspaar op te wachten.


Met z'n allen worden we begeleid naar de trouw zaal waar de ceremonie plaats vind. Alles werd ook vast gelegd door de vader van Vidan. En zijn broertje met syndroom van down kwam de ringen brengen. Het was een intieme en zeer liefdevolle ceremonie.


Tijdens de ceremonie weet ik precies welke volgorgde ik waar moet zijn. Zo loop ik voor mijzelf altijd een standaard route zodat ik van verschillende plekken foto's heb en op de juiste momenten op de juiste plaats sta. Tijdens de ceremonie maak ik ook detail foto's.


Vanwege het frisse weer mochten we na de ceremonie de Trouwshoot doen bij de Stevenskerk in Nijmegen. Een prachtige kerk met mooie grote ramen. Heel liefdevol deden we hier de fotoshoot met het bruidspaar.


Na de fotoshoot was het tijd voor de cadeautjes, een lekkere lunch, wat familie foto's en de taart. Daarna zat het voor mij er alweer op en wens ik dit lieve stel en bijna kersverse ouders heel vee liefde en geluk toe.11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page