top of page

Bruiloft Jelmer en Manon in Delft

Mijn dag vindt vandaag plaats in Delft. Ik ben er nog nooit geweest dus laat mij verassen!

We starten in de ochtend bij het ouderlijk huis van de Bruid. Waar zij samen met haar moeder en tante zich aankleed en de haren en make-up gedaan worden.


In de ochtend maak ik graag foto's van de details. Zoals de jurk, trouwkaarten, schoenen en luchtje en eventueel andere sieraden. Maar natuurlijk ook de jurk!


Na een relaxte ochtend zonder enige zenuwen is het tijd om de jurk aan te doen. Jelmer komt namelijk zometeen Manon ophalen en is het tijd voor de first look. Door mama en tante wordt Manon geholpen. En nu beginnen de zenuwen toch langzaam te komen!


Het weer is een beetje wisselvallig vandaag. Maar precies tijdens de first look is het droog dus besluiten we dit lekker in de tuin te doen. De bruidegom krijgt nog even zijn broche opgespeld, de jurk wordt nog even goed neergelegd. En dan is het toch echt tijd om elkaar voor het eerst te zien!


Voordat we vertrekken voor de fotoshoot wordt er nog even de dans geoefend in de woonkamer. Dit zijn de momentjes die ik zo speciaal en bijzonder vindt aan een bruiloft. Die spontane dingen die gebeuren. Want ja.... de openingsdans hadden ze nog niet geoefend in zo'n jurk!


Omdat het vandaag met vlagen regent worden wij door de vader van Manon rond gereden door Delft voor de fotoshoot. We gaan allerlei plekken af. Van mooie bloesem bomen en parkjes tot de oude molen in de stad en het stadgebouw. En we eindigen bij een super leuke straat en de brug. Voor hun een hele bekende plek. Voor mij is Delft een nieuwe stad maar heb er gelijk een hoop van gezien en wauw wat een sfeervolle leuke stad is dit! Een mega aanrader om zo je fotoshoot te doen. Hele diverse foto's op super leuke plekken.


Na de fotoshoot gaan we naar de locatie waar we op tijd zijn voordat de gasten binnen komen. De trouwlocatie is de Brasserij in Delft. Tijd voor het bruidspaar om even op te frissen en uit te rusten. Voor mij tijd om de details vast te leggen van de locatie en de ceremonie opstelling. Ook om rustig aan kennis te maken met de familie en vrienden van het bruidspaar.


Als alle gasten, inclusief oma binnen zijn kan de ceremonie beginnen. Onder een prachtige paarse boog van blauwe regen komt de bruidegom binnen met zijn moeder. En de bruid met haar vader.


Na de ceremonie is het tijd voor taart!


Door 2 goede vriendinnen wordt er een spel georganiseerd om de tijd tot het eten te benutten. Het welgenoemde schoenen spel. Er werd enorm veel gelachen en zelf vindt ik dit ook erg leuk om zo nog meer over het bruidspaar te weten te komen. Maar ook de verbazende en blije blikken die worden gedeeld. Prachtig!


Ik blijf nog tot het eten en de speeches. Ik mag een hapjes mee eten wat super lief is. Zodat ik na de speeches naar huis kan rijden zonder honger gevoel. De dag zit er voor mij weer op en ik rijd super tevreden naar huis. Wat een lief stel en wat een lieve familie en vrienden hebben zij om zich heen. Na hun bruiloft gaan zij op wereld reis en ik wens ze alle plezier!127 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page