top of page

Familieshoot in de Soesterduinen

Leuk! Een shoot ter gelegenheid van het 60 jarige huwelijk van opa en oma. Hoe gaat dat nou in zijn werk een shoot met meerdere gezinnen en kinderen.


Ik start altijd met een lijstje in mijn hoofd van groepen foto's die ik wil. En dan begin ik bij de groepsfoto. Dan is het ijs gebroken om voor de camera te staan, er hoeft niet 1 iemand of 1 gezin als eerst en we hebben meteen de groepsfoto te pakken.


Na de eerste groepsfoto ga ik verschillende groepsjes af. Zo kies ik voor een foto van Opa en Oma met de klein kinderen. Opa en Oma met hun eigen volwassen kinderen. Elk gezin een gezinsfoto. Elk gezin een foto van hun kinderen. Alle kinderen samen.


In de soesterduinen heb ik 2 a 3 favoriete plekjes voor diverse foto's. We hebben natuurlijk de grote zandvlakte. Er is een leuke dennenboom waar in geklommen kan worden en er is heide met een zandheuvel. Zo heb je in 1 shoot allerlei verschillende beelden.


Op het einde is er zeker ruimte voor de gekke en speelse foto's en de verzoek nummers. Ik laat de kinderen lekker rennen. Ik laat ze ook met hun ouders gek doen en vraag aan de kinderen en de anderen of ze nog graag met iemand op de foto willen. Een stukje regie voor jullie dus. Vaak wordt er ook nog gekozen uit een vrouwen foto en een mannen foto.13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page