top of page

Zwangerschapsshoot met Elise Epker

Regelmatig word ik gevraagd door bloggers/vloggers of bekende Nederlanders om foto's te maken. Maar toch vindt ik het fijn om dicht bij mijzelf te blijven en dit alleen te doen met mensen die ik zelf leuk vindt of actief volg en ze dus een beetje ken. Ik werd door meerdere mensen getagd in een oproep van Elise Epker voor een fotograaf. Elise is zwanger van haar tweede kindje en wilde dit graag vast leggen. Aangezien ik dacht dat er vast veel fotografen zouden reageren koos ze toch voor mij. En wauw wat vond ik dit leuk.

Ik ken Elise van het TV programma Boer zoekt vrouw waarin zij in 2019 mee deed.

Dit hebben mijn man en ik toen erg gevolgd. Dus super leuk haar in het echt te ontmoeten.


Ik reisde af naar Zeeland waar Elise woont. Zij heeft bij haar eerste zwangerschap helaas zwangerschaps vergiftiging gekregen waardoor zij de laatste weken in het ziekenhuis lag. Ze durfde daarom niet ver te rijden. Maar gelukkig hoefde dat ook niet en kom ik gewoon aan huis om deze zwangerschap van haar vast te leggen.

Ook fijn voor Luca, die nog lekker aan het slapen was toen wij begonnen met de eerste foto's.


Ik had wat jurken meegenomen maar Elise deed graag haar eigen kleding aan. Uiteindelijk wilde ze toch 2 jurken proberen. Soms kan met een hele simpele kleine verandering de foto's thuis toch speciaal worden. Zoals het meebrengen van wat bijzondere jurken maar ook mijn eigen gordijn die ik mee had. Om zo niet de tuin te zien. Nadat we de foto's van Elise zelf hadden gemaakt gingen we Luca wakker maken zodat hij ook op de foto kon. Hij had lekker geslapen en na een banaantje kon hij ertegenaan. Ik vindt het erg belangrijk dat je bij een shoot geen haast of ongemak ervaart. Dus tuurlijk jouw kindje heeft honger als die wakker word dus eten we even een banaan samen! Daarna stal Luca natuurlijk de show. Lachen gieren brullen en lol maken samen met zijn moeder.

Ook was hij heel lief voor de baby want die kreeg meerdere keren een knuffel of legde hij zijn handjes op de buik.


Bedankt lieve Elise dat ik dit bijzondere moment heb mogen vast leggen voor jou. En ik zie je graag als de kleine er is zodat we nieuwe gezinsfoto's van jullie kunnen maken.

0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Opmerkingen


bottom of page